ספגטי ברוקולי וקראנץ' חמאת שום
אסתי חדד Comments Off on ספגטי ברוקולי וקראנץ' חמאת שוםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- סבו של אליקים ליבמן הי"ד בדברי חיזוק: "אין פתרון מלבד קידוש ה'"
- ירון בלום מפתיע: "רפיח זה סמלי, הגדודים הכי חלשים"
- יותר מעשור אחרי ההחלטה: תצא לדרך הקמת בית חולים חדש בנגב
- היועמ"שית הפתיעה את ועדת השרים להילולת הרשב"י: "אין לכם סמכות"
- למעלה מעשרה נפגעים במטח לעבר כרם שלום
תגיות
אביגדור ליברמן
איראן
ארה"ב
אריה דרעי
בחירות 2015
בחירות תשע"ט
בית שמש
בני ברק
בני גנץ
בנימין נתניהו
הליכוד
המהדורה המרכזית
הקורונה
הרב אייל אונגר
זמן אוויר
חי ברדיו
חמאס
חרבות ברזל
חרדים
טרור
יאיר לפיד
יהדות התורה
יעקב ליצמן
ירושלים
ישראל
מהדורת הבוקר
מזג האוויר
מנחם טוקר
משה גפני
משטרה
משטרת ישראל
משרד הבריאות
נגיף הקורונה
נפתלי בנט
עזה
עניין משפחתי
פיגוע
פלח שוק
צה"ל
קורונה
ראש הממשלה
רחל פסטג
ש"ס
שירים
שירים חדשים
מאת: מירי זורגר, מתוך התכנית ניחוחות שבת.
מצרכים:
1 חב' ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן
3 כוסות ברוקולי חלוט במים רותחים
2 שיני שום כתושות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן זית
לקראנץ':
4 פרוסות לחם לבן ללא הקרום
2 שיני שום כתושות
50 גר' חמאה
מלח פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה:
הכנת הברוקולי:
במחבת עמוקה מטגנים קלות את השום כדקה.
מוסיפים ברוקולי חלוט ומתבלים, מוסיפים את הפסטה מערבבים.
הכנת הקראנץ':
שמים במאסטר סלייסר את מרכיבי הקראנץ' וטוחנים למסת פירורים.
משטחים מעל תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהפירורים מוכנים.
הרכבת המנה:
בכלי מניחים פסטה ומעל מפזרים בנדיבות פירורים קריספיים.
מקשטים בפירורי פרמזאן ועלי מיקרו, בזיליקום או בקצ'וי.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.